...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Код за ключа на Алфа 156
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеАми няма, какво да ги правя тукашните джамбази.
Твоят дубликат пълно копие ли е на оригинала - дистанционно да отключва и заключва, да пали и т.н.?
Ако отговорът е положителен, питай този ключар дали за 300 лева, може и повече, пак ще се назландисва.
А към средата на следващия месец съм планирал и командировка до Плевен, така че направо ще е дюшеш.
Не само за мен, но и за теб - все пак 50 лева кой ти ги дава ей така.
Не съм сигурен, че ще се навие. Нещо в последно време си е намерил някаква делаверка и въобще не ще да се занимава с товаПрави "ключове" за мерцове и баварци и т.н., а за нашите вече не ще.
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
-
До колегата nicola 59
Не колега не съм от влашко село.Но да не изместваме темата на човека и да не изпадаме в полемики !
П.П
Текущо намерих информация,че тук в Италия е някъде 250-300 евро при представителя.Ще направя и запитване по телефона и ако ме устройва ще видя.Най-добре мисля като се прибера да направя едно дарение на Ауто Италия и да се свърши по въпроса !Last edited by eproHD; d.m.y г., 18:00.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
-
Колега nicola 59 не усирай темата на колегата !
Не съм в нито едно от тези места дето си написал.Провинцията е Napoli но няма ти кажа къде.И те моля пиши по темата и не ме занимавай кой какви езици трябва да знае
Понеже си в Италия виждам и може да ни светнеш тук правят ли ги тези ключове?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
В момента си биричка в Лъкито на Широка и не ми е зор за Италия,а ти трее си некаде около Помпеи,Скафати,Торе анунсиата,Кастеламаре,Ангри.или други зони на здрача от провинция Наполи.
Продават се и там тия ключове,ма няма как да ти обясня.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Да продават се
http://chiavietelecomandiauto.itAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
-
За да си извадиш дубликат на ключ ти трябват две неща:
- заготовка за Алфа Ромео 156
- какъвто и да е оригинален ключ от модела от друга Алфа (може да е изцяло изкъртен, важното е транспондера да е здрав)
Сваля се транспондера и се отнася на ключар барабар с твоя оригинален ключ. На твоя ключ се прочита информацията от транспондера със специално устройство, която след това се запаметява. Поставя се транспондера, взет от чуждия ключ и му се прави лоботомия, след което се налива мозъкът, записан от твоя оригинален ключ. След това се отива при автоключар, който има заготовки за Алфа Ромео 156 и стискате палци да попаднете на заготовка, в която има отделение за поставяне на транспондер. Правят ви ключа, поставяте вътре транспондера и си свиркате. Това, което го пиша е от личен опит, може да му се наложи на някой да мине по същия път.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Точно такъв ключ съм намислил да си правя. Транспондера ми вече дойде. Чакам си пластмасовата кутия на ключа, с легло за транспондера и метална ненарязана част. Транспондера ми се води PCF 7936 AA, което била по-новата и добра версия на стария PCF 7936 AS. Като стана готов, ще се похваля, макар да имам 2 ключа в момента.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеКолега eproHD,
По мое мнение двамата с теб вече написахме всичко най-важно за колегата, пуснал темата.
От друга страна виждам, че темата му вече влиза в обичайното за този форум русло.
Засега потърпевш си ти, но няма съмнение, че следващият съм аз - просто няма друг, написал нещо смислено по темата.
И затова, преди да е дошъл моят ред, аз спирам да пиша повече по тази тема.
Ти ако искаш, продължавай - дето му викат, и сам воинът е войн.
Изборът си е твой.Last edited by pesho_kj; d.m.y г., 12:42.Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Може да се направи ключ и без да имаш друг въобще, но се сваля имобилайзера, а и през ключалката трудно се влиза в колата.
Не се копира наличния код на ключа при код 2 и 3, защото кода е "плуващ" и се мени при всяко палене. В имото има 5 ригистъра, тоест място за 5 ключа. Новият ключ се вписва на празен регистър, а загубените ключове се трият от регистрите. Това е съвсим общо описание на нещата.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМоже да се направи ключ и без да имаш друг въобще, но се сваля имобилайзера, а и през ключалката трудно се влиза в колата.
Не се копира наличния код на ключа при код 2 и 3, защото кода е "плуващ" и се мени при всяко палене. В имото има 5 ригистъра, тоест място за 5 ключа. Новият ключ се вписва на празен регистър, а загубените ключове се трият от регистрите. Това е съвсим общо описание на нещата.Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
Comment